Sierbestrating

Sierbestrating zorgt ervoor dat een oprit, tuinpad of terras meer sfeer en klasse uitstraalt. Met de juiste sierbestrating en een mooi legpatroon kan er een een unieke sfeer worden gecreëerd.

Sierbestrating
Sierbestrating zorgt voor een meerwaarde, het kan een mooie aanvulling zijn op een strak en modern huis of juist een speelse tuin. Vaak wordt er gekeken naar de omgeving en context voordat er een beslissing genomen wordt over het te gebruiken materiaal. Ervaren vakmannen kunnen u hierbij van uitstekend advies voorzien.

Soorten sierbestrating

Er zijn diverse soorten sierbestrating. Een aantal veelgebruikte soorten materiaal voor sierbestrating zijn:

- Flagstones
- Marmer stenen
- Betonstenen
- Koppelstones
- Waaltjes

Sierbestrating leggen

Sierbestrating combineren met split of grind

Sierbestrating is ook prima te combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld split of grind. Wanneer u kiest voor grind, dan is het echter wel aan te raden om hiervoor eerst grindplaten te leggen. Op deze manier blijft het grind mooi op zijn plek liggen en voorkomt u kale plekken.

Sierbestrating vergelijken

Bent u van plan om sierbestrating te laten leggen? Vergelijk hiervoor dan offertes van meerdere stratenmakers. Door goed te vergelijken kunt u namelijk eenvoudig besparen en kiezen voor de stratenmaker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze stratenmakers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestratingsfirma's.
Omdat u van meerdere stratenmakers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw bestratingswerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestratingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een stratenmaker. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.