Kasseien leggen

Een bestrating bestaande uit kasseien geeft uw oprit, tuinpad of terras een stijlvolle uitstraling. Er zijn vele variaties mogelijk, dat is ook één van de redenen dat een kasseien bestrating aan populariteit wint.

Kasseien leggen

Verschillende soorten kasseien

U kunt kiezen tussen nieuwe of gerecupereerde kasseien, vlakke kasseien of een kassei met kloven of kasseien met een gebogen oppervlak. Er is ook heel veel keuze aan soorten kasseien: boerenkasseien, platinen, Kadia en Gres, Zweeds graniet of de Tiense kassei.

Sierbestrating met kasseien

Kasseien dienen als sierstenen en zijn over het algemeen iets prijziger dan bijvoorbeeld gewone betonstenen. Maar kasseien bieden wel vele voordelen. Zo hebben ze een erg lange levensduur, zijn erg mooi en stijlvol, erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het ook zo dat wanneer er ooit een herstelling moet plaatsvinden aan uw kasseien, dat hierbij vele malen gemakkelijker dan bij andere soorten bestrating. Bovendien houden kasseien ook hun waarde. Dat maakt een kasseien bestrating een goede investering!

Kasseileggers vergelijken

Wanneer u van plan bent om kasseien te laten leggen, dan is het aan te raden om hiervoor meerdere stratenmakers uit uw regio te vergelijken. Door te kijken naar de verschillen in prijs en kwaliteit kunt u eenvoudig kiezen voor de stratenmaker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere stratenmaker offertes uit uw regio en bespaar op uw kasseien bestrating!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze stratenmakers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestratingsfirma's.
Omdat u van meerdere stratenmakers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw bestratingswerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestratingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een stratenmaker. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.