Voegen met het nieuwe voegzand

Mike avatar

Mike op 08-05-2014

Voegen met het nieuwe Gator XP voegzand betekent dat u uw bestrating voorziet van een uniek zeer stevig soort voegzand waar u jarenlang mee vooruit kunt.

voegzand gator xp

Voordelen van Gator XP voegzand

Gator XP voegzand bestaat uit een mix van gekalibreerd zand en polymeerbinders en is te verkrijgen verschillende kleuren zoals ivoor, zandbeige en antraciet. Het voegzand wordt op dezelfde manier aangebracht als normaal tegelvoegzand, echter wordt er hierbij geen water gebruikt. Op het moment dat het voegmiddel hard begint te worden, wordt het zeer stevig en gaat het vastzitten tussen de voegen van de bestrating. Op deze manier zorgt het ervoor dat bestrating goed op zijn plaats blijft liggen. Gator XP voegzand kan ook gewoon worden gebruikt op een hellende bestrating.

Een goed en stevig voegmiddel wordt aanbevolen voor betontegelvoegen, steil hellende gebieden, langs zwembaden en plekken met water en daarnaast ook voor commerciële toepassingen op plekken met veel verkeer. Daarnaast heeft dit voegmiddel als groot voordeel voor bestrating in een voor of achtertuin dat het geen onkruid doorlaat. Doordat het voegzand waterdoorlatend is, is deze niet geschikt voor bestrating op plaatsen zonder een goede drainage.

Hieronder vindt u een instuctiefilmpje (engelstalig):


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!