Natuursteen, ideaal voor onderhoudsvrije tuin.

Mike avatar

Mike op 26-10-2015

Natuursteen is een hele populaire steensoort om te gebruiken als looppad of terras in de tuin. Omdat natuursteen toegankelijker is geworden stijgt de vraag naar deze steensoort flink. Waarom is het zo populair?

natuursteen onderhoudsvrij

De populariteit van natuursteen

Dit komt mede doordat natuursteen zeer gebruiksvriendelijk is: het is namelijk zo goed als onderhoudsvrij. Ideaal voor de mensen die niet veel tijd te besteden hebben voor hun tuin. Daarnaast behoudt natuursteen jarenlang een natuurlijke uitstraling. Ook de manier waarop natuursteen in de omgeving past is een van de redenen waarom het zo populair is.

Natuursteensoort: de flagstone

Een van de soorten die vaak wordt gebruikt is de flagstone. Deze gebroken natuursteenplaat is een veelgebruikte natuursteen voor terrassen en tuinpaden maar is ook toepasbaar in hallen en serres. Iedere flagstone ziet er anders uit, waardoor u meerdere structuren en kleuren van een soort kunt hebben.

Meer weten? Vraag een specialist!

Wilt u meer weten over natuursteen of een andere vorm van bestrating? Of wilt u juist bestrating laten leggen? Dan is het aan te raden om een bestratingsspecialist te raadplegen. Deze kan u ook haarfijn vertellen welke steensoort goed past in uw tuin. Vergelijk bestratingsspecialisten middel gratis offertes om zo snel te weten te komen welke specialist u het voordeligst kan helpen.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!