Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw woning. Een mooie bestrating aan de voor of achterzijde van uw woning maakt de woning af en zal de uitstraling aanzienlijk verbeteren. Creëer een fijne oprit, een mooi terras met sierbestrating of een handige parking.

Soorten bestrating

Er zijn diverse soorten bestratingsmaterialen. Hieronder bespreken we de belangrijkste soorten bestrating.

Kleiklinkers

Kleiklinkers
Kleiklinkers zijn gebakken klinkers waarmee een mooie en rustieke uitstraling mee gecreëerd kan worden. Kleiklinkers zijn erg slijtvast, de uitstraling zul dus jarenlang behouden blijven.

Terrastegels

Terrastegels
Met terrastegels kan het terras maar ook een oprit worden betegeld. Ze zijn verkrijgbaar in diverse varianten. De keuze voor de juiste soort terrastegel is afhankelijk van onder andere de toepassing, functionele eigenschappen van de tegel en natuurlijk uw smaak.

Kasseien en platinnes

Kasseien
Kasseien zijn eigenlijk gewoon natuurstenen. Ze zijn er in vele verschillende kleuren en maten. Met kasseien creëert u een iets rauwere maar ook rustieke uitstraling. Bestrating van kasseien is uiterst duurzaam en stevig.
Platinnes
Platinnes zijn eigenlijk het zelfde als kasseien, alleen zijn deze vlakker. Hiermee creëert u dus een soort zelfde effect als met kasseien alleen dan iets strakker.

Betonklinkers

Betonklinkers
Met betonklinkers kunnen vele stijlen worden gecreëerd, dit komt omdat ze verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren en maten. Van robuust tot modern tot rustiek. De betontegel wordt erg veel gebruikt mede ook omdat deze vrij goedkoop is en daarnaast eenvoudig is te leggen.

Flagstones

Flagstones
Flagstones zijn eigenlijk natuurstenen met onregelmatige vormen die zijn afgevlakt. Flagstones als bestrating zorgen voor een speelse en natuurlijke uitstraling. Het leggen van dit type bestrating vergt echter wel vakmanschap.

Grind

Grind
Grind wordt vaak gebruikt als decoratieve bestrating voor in de tuin. Dankzij de rondheid van grind is deze toch prettig beloopbaar. Zeer geschikt dus voor tuinpaden in de tuin, maar ook voor de aanleg van een oprit.

Stratenmakers vergelijken

Wanneer u graag bestrating wilt laten leggen door een ervaren vakman dan is het aan te raden om offertes van verschillende stratenmakers uit uw regio te vergelijken op prijs en kwaliteit. U kunt zo namelijk vaak aanzienlijk besparen op kosten voor uw bestratingsklus. Ook weet u zo zeker dat uw bestrating professioneel en stevig wordt gelegd, zodat u er nog jarenlang optimaal van kut genieten.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes van stratenmakers uit uw buurt en bespaar!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze stratenmakers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestratingsfirma's.
Omdat u van meerdere stratenmakers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw bestratingswerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestratingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een stratenmaker. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.