Bestrating Hasselt

Woonachtig in de omgeving van Hasselt en op zoek naar een bestratingsbedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij werken samen met stratenmakers uit heel Vlaanderen.

Plaats hier geheel gratis en vrijblijvend uw bestratingswensen en stratenmakers uit uw regio zullen u een offerte toesturen of contact met u opnemen.

Stratenmakers in Hasselt

Voor het verkrijgen van een zo relevant en nauwkeurig mogelijke offerte is het aan te raden om uw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Weet u al welke soort bestrating u graag wilt? Er zijn diverse soorten bestratingsmaterialen. We zullen de meest gebruikte hieronder kort toelichten.

Bestrating soorten Hasselt

Terrastegels

De terrastegel wordt uiteraard gebruikt voor het aanleggen van een terras, maar er kan daarnaast ook prima een oprit mee worden betegeld. Terrastegels zijn beschikbaar in vele verschillende soorten. Kies voor een terrastegel met functionele eigenschappen die past bij uw toepassing.

Kleiklinkers

Kleiklinkers worden gebakken uit stukken klei. Er kan eenvoudig bestrating mee worden gelegd die een rustieke en mooie uitstraling heeft. Deze klinkers zijn uiterst slijtvast en kunnen jarenlang mee.

Kasseien

Kasseien zijn natuurstenen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en maten. Er kan hiermee een iets rauwere en natuurlijkere maar toch rustieke uitstraling mee worden gecreëerd. Ook kasseien zijn erg duurzaam en stevig.

Betonklinkers

De betonklinker wordt erg veel gebruikt, deze wordt ook wel de trottoir-tegel genoemd. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren en maten en er kan eenvoudig verschillende soorten stijlen mee worden gecreëerd. Betonklinkers zijn relatief goedkoop en eenvoudig te leggen.

Flagstones

Flagstones zijn mooie natuurstenen die onregelmatig gevormd en afgevlakt zijn. Dit type bestrating zorgt voor een speels en natuurlijk effect. Het leggen van flagstones vergt wel zekere ervaring en professionaliteit.

Grind

Grind wordt veel gebruikt voor decoratieve doeleinden in de tuin, zoals een mooi tuinpad. Maar grind is ook geschikt voor de aanleg van bijvoorbeeld een oprit. Dankzij de rondheid van de steentjes loop grind toch erg prettig.

Bestrating referentie Hasselt

"Ik heb de achtertuin laten bestraten zodat ik in de zomer met meerdere mensen buiten kan zitten en ik weinig tot geen onderhoud heb aan al het groen. Door eenvoudig te vergelijken via deze site koos ik gemakkelijk voor de bestrater met de scherpste tarieven!" - Dhr. Coenders, Hasselt

Vragen

Dat mag altijd.

Onze stratenmakers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde bestratingsfirma's.
Omdat u van meerdere stratenmakers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw bestratingswerk!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de bestratingsklus uiteindelijk laat uitvoeren door een stratenmaker. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.